Főoldal | Hírek | Információk | Mérettáblázat | Kapcsolat |
Nina Fashion
Divatáruház Sportáruház Névnyaklánc.hu Gyerek ruházat, cipők Vásárlási információk
Categories

E-Mail: Jelszó: Regisztráció

Keresés: Bevásárlókosár Bevásárlókosár 0 cikk

Divatáruház

Hírek

 

Mosódió, a természetes mosószer

Ez a lenyűgöző kis mosódió héj saponint tartalmaz, amelyet tisztításra használhatunk. Nem csak mosáshoz, de gyümölcsökhöz, a konyhában, háziállatokhoz és még sok minden máshoz is!

Hogyan működik? A mosódió héj saponin tartalma kioldódik, amikor vízzel találkozik. A saponin felületaktív anyagként hat. Megtöri a víz felületi feszültségét, és segít a szennyeződés és az olajos foltok eltávolításában. Lényegében ugyanilyen elven működnek a normál mosószerek is, de most vegyszerek nélkül is moshat!

A mosódió különösen ajánlott allergiában szenvedőknek és érzékeny bőrűeknek. A mosódió 100%-ban természetes, mentes a mesterséges vegyszerektől és hipoallergén. Azoknak is nagyszerű választás, aki azokra a színezőanyagokra, parfümökre és vegyszerekre érzékenyek, amelyeket a legtöbb kereskedelmi mosószerben találhatunk. A legtöbb ember, akiknek irritációt okoznak a mosószerek, ideális megoldásnak találják a mosódiót. Néhány esetben az ekcéma vagy pikkelysömör tünetei is megszűnhetnek a mosódió használat során.

A természet mosószere

Nem kell harcos környezetvédőnek lenni ahhoz, hogy valaki fel tudja mérni tettei környezetre gyakorolt hatását. Sosem késő elgondolkodni azon mit tehetünk a természetért és önmagunkért. Ehhez fontos lépés a Mosódió használata általános háztartási tisztítóként.

Mi is az a Mosódió?

Valójában egyáltalán nem is dió, hanem bogyó, amely fán terem, főképp India és Nepál területén. Két fő változata van: sapindus trifoliatus (kicsi Mosódió) és sapindus mukorossi (nagy Mosódió) Többnyire ez utóbbit használják tisztításra (mi is ezt forgalmazzuk), bár kisebb hatékonysággal a kicsi változat is alkalmas lehet.

Hogyan működik tisztítószerként?

A héj nagy mennyiségben tartalmaz saponint. Ez természetes, gyengéd tisztítószerként hat, amikor vízzel találkozik. Nem tartalmaz vegyszereket, illatanyagokat vagy színezőket. Biztonságosan használható kényes anyagokhoz ugyanúgy, mint normál mosáshoz. A ruhák puhák, tiszták és illatmentesek lesznek hatására. Nem szükséges öblítőt használni.

Kitisztítja a problémás ruhadarabokat is?

Igen is nem is. A Mosódió az egyik legjobb mosószer rossz szagok eltávolításához. Dohos törölközők, törlőkendők vagy akár textil pelenkák is friss, új illatot kapnak. Makacs szennyeződések esetén, mint pl. vér és vörösbor, folttisztító használata javasolt az eredmény érdekében, ugyanúgy, mint a hagyományos mosópor használata mellett is. Használható egy fél citrom leve vagy nátrium perkarbonát a fehér ruhák tisztításához.

 Mi a helyzet a szappan allergiámmal?

A legtöbb allergiás reakció szappanra, a hozzáadott vegyszerek és illatanyagok miatt lép fel. A Mosódió fán terem és vegyszer mentes. Saját tapasztalat alapján az ekcémás tünetek néhány hónap alatt eltűntek. A Mosódió 100%-ban antiallergén.

A Mosódió lé a lefolyóba kerül. Ezáltal szennyezi a környezetet?

Nem. A Mosódió baktériumölő. Ez annyit jelent, hogy segít ártalmatlanítani a szennyvizet. Ezen felül nincs szükség öblítő programra Mosódió használatakor, ezáltal sok vizet lehet megtakarítani. Ha elfelejti leállítani az öblítést, akkor sem történik baj, a Mosódió puha érzést fog kölcsönözni a ruháknak. 100%-ban környezetbarát.

Használhatom másra is, mint mosószer?

Igen. Folyékony állapotban gyakorlatilag felhasználható bármilyen tisztítási célra. Mosogatószer, ablak- és tükör tisztító, zsíros vagy száraz hajra is. Nagyszerű többcélú tisztítószer.

Nyerő-nyerő helyzet

Nagy tisztító erővel, káros vegyszerektől mentesen, bármely más mosószerrel versenyképes áron, a Mosódió az egyik legjobb mosószer, amit választhat. Használja Ön is!

Hogyan használhatom mosásra?

Természetes mosószerként a következő két módszer használható:

Tegyen a csomagokhoz mellékelt vászonzacskóba 2-4 egész héjat, és tegye a mosnivaló közé a gépbe. 2-4 alkalommal újra felhasználható.

Forraljon 12-15 Mosódiót másfél liter vízben 30 percig. Az elkészült főzet vegyszermentes mosószer koncentrátum. A héjakat ki lehet dobni a komposztba. Kb. 40-50ml-t használjon mosásonként, ez kb. 30 alkalomra elég.

 

forrás: mosodio.hu

hozzáadva: 2012.08.14.

 

 

 

Mi is az a nyírfacukor?

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.

Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:

  • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
  • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
  • Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
  • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
  • Nem növeli a test inzulin szükségletét
  • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
  • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
  • Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
  • Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
  • Lúgosító, méregtelenítő hatású
  • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását

A nyírfacukor különösen lassan emészthető szénhidrát, mely több különböző vegyületen keresztül alakul át glükózzá. Ez időigényes folyamat, ezért a nyírfacukor alig van hatással a szervezet vércukor szintjére. A teljes emésztési ciklus folyamán a nyírfacukornak nagyjából 25%-a képes átalakulni glükózzá és felszívódni a vérben. A nyírfacukor maradék 75%-a továbbhalad a bélrendszerben és más emésztési folyamatokban vesz
részt, mellyel további folyamatos energiát biztosít szervezetünknek.

Fogyókúrázóknak

A túlsúly – legyen az bármilyen csekély is – sok civilizációs betegség forrása. Kialakulásának okai között szerepel a hirtelen megemelkedett inzulinszint által okozott éhség érzet, és ennek következtében a túlzott táplálékbevitel, túlzott kalória-és szénhidrátbevitel, valamint az emésztési zavarok.

Modern világunkban szinte nincs már olyan élelmiszer, amely ne tartalmazna hagyományos cukrot. Ez az állandó, és sok esetben nem is tudatosuló cukorbevitel rendszeresen drasztikusan megemeli a vércukorszintünket, és így az étvágyunkat is. Ezzel szemben a nyírfacukor emésztése stabil vércukorszinttel megy cégbe, amely elősegíti az étvágy csökkentését és késlelteti az éhségérzet kialakulását.

A nyírfacukor használatával elérhető:

  • az étvágy csökkentése
  • az éhségérzet késleltetése
  • kevesebb szénhidrátbevitel
  • kevesebb kalória
  • jobb emésztés.

1. A nyírfacukor étvágycsökkentő hatású

A hagyományos cukrokkal szemben, csak fokozatosan emeli a vércukorszintet, így nem készteti a szervezetet felesleges inzulintermelésre. Ez elősegíti az étvágy csökkentését és késlelteti az éhségérzetet.

2. A nyírfacukor alacsony kalóriatartalommal rendelkezik

A túlsúly egyik fő oka, hogy több kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit az fel tudna dolgozni. A hagyományos cukrokhoz képest, a nyírfacukor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz – míg a hagyományos kristálycukor kalóriatartalma 400 kcal/100 gr, addig a nyírfacukoré csupán 240 kcal/100 gr.

3. A nyírfacukor nagyon könnyen feldolgozható a szervezet számára

25%-a a vékonybélen keresztül felszívódva, a májban glukózzá (vércukorrá) alakul, 75%-a emésztetlenül halad át a vékonybélen, a bélflóra zsírsavakká alakítja a vastagbélben, amelyből a máj energiát nyer, és ez már nem rakódik le testzsírként. Az általunk elfogyasztott nyírfacukornak, tehát, csupán az egynegyede számít szénhidrátnak, a többi háromnegyed részre úgy tekinthetünk, mint "elérhetetlen szénhidrát".
A glukóz egy részét a test vizes oldatban megköti. Ez az, ami intenzív fogyókúrával gyorsan megszabadít néhány kilótól, ám a testzsírt valójában nem érinti. A tartós eredmény tartós változtatásokkal érhető el.

4. A nyírfacukor emésztést elősegítő hatással bír

A lassú bélműködés időt ad a szervezetnek, hogy több mindent szívjon fel és raktározzon el. Ha fokozzuk a bélműködést azáltal csökkentjük a táplálékfelszívódás idejét és mennyiségét, így az emésztési is folyamat is könnyítődik, ezáltal pedig csökken az elhízás esélye.

A nyírfacukor nem fogyasztószer, nem üres kalória. Tartalmaz kalóriát. De nem okoz éhségérzet fokozódást, ezáltal jelentős mértékben hozzájárul a hatékony fogyókúrához. Rendszeres fogyasztásával és a mozgásra fordított idő növelésével, jelentős mértékben
hozzájárulunk jó közérzetünk és egészségünk megőrzéséhez.

Nyírfacukor fogyasztása cukorbetegeknek

Diabétesz ikonA nyírfacukorral készült ételek az egységes nemzetközi élelmiszer higiéniai követelményeket tartalmazó szabályozás alapján, hivatalosan is megjelölhetők a cukorbetegek által fogyasztható megkülönböztető jelzéssel.

A cukorbetegségénél fontos, hogy egy adott terméknek mennyi a szénhidrát tartalma. A nyírfacukor 25%-a szívódik fel a közvetlenül szénhidrátként, viszont a teljes emésztési ciklus során további 13-25% vesz részt közvetve a szénhidrátok emésztésében, ezáltal befolyásolva a szénhidrát/energia háztartást. A cukorbetegek esetében, függetlenül attól, hogy a betegség mély fázisáról beszélünk, 50% szénhidrátot kell beszámítani, azaz 100g nyírfacukor 50g szénhidrátot jelent.

Azoknak, akik a cukorbetegség gyógymódját keresik, javasoljuk, hogy orvosukkal konzultálva tájékozódjanak a nyírfacukor fogyasztásának előnyeiről, élettani hatásairól. Sokan szenvednek attól, hogy nem biztosak benne, miért kell lemondaniuk kedvenc ételeikről, italaikról.

Egy olyan étrend, amely kevés finomított szénhidrátot (például a fehérliszt és abból készült tészták, pékáruk és más hasonlók) tartalmaz, nyírfacukorral kombinálva, hosszútávon stabil inzulinszintet biztosít és csökkenti az inzulin injekciók szükségességét.

A nyírfacukor jelentős mértékben segíti fogaink épségének megóvását, mivel:

  • megakadályozza a szájban lévő baktériumok savtermelését,
  • helyre képes hozni a már károsodott fogzománcot,
  • csökkenti a lepedék lerakódását

A nyírfacukor rendszeres fogyasztásával a lepedék (mely a szájüregben található baktériumok élőhelye) lerakódása megelőzhető, ezáltal is csökkentve a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét.

 

További jótékony hatások

1. Lúgosító, méregtelenítő hatás

A szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása és fenntartása lényeges eleme az egészséges életmódnak. Az enyhén lúgos nyírfacukor a teljes emésztési ciklus folyamán kifejti jótékony hatását és lúgosítja szervezetünket.

Az európai lakosság több mint 8%-a szenved különböző mértékű székrekedéstől. Ez nemcsak az immunrendszert gyengítheti, de számos egyéb betegséghez is vezethet. A nyírfacukor természetes módon fokozza a bélműködést, gátolja a székrekedést, amivel segíti a lerakódások, salakanyagok kiürülését, elősegítve szervezetünk méregtelenítését.

2. Hatékonyság gombás fertőzések, Candida esetén

A Candida gomba egyfajta élesztőgomba, ami természetes módon is jelen van szervezetünkben. Erős antibiotikumok, stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, fogamzásgátló tabletta hosszú távú szedése előidézhet egy olyan állapotot, melyben ezek a gombák túlzottan elszaporodnak, számos betegséget okozva.

A nyírfacukor, ellentétben a Candidát tápláló hagyományos cukorral, nem nyújt táptalajt ennek a gombának. Egy 1975-ös finn kísérlet bizonyítja, hogy a különböző Candida Albicans törzsekhez folyamatosan 5% nyírfacukrot adagolva, szaporodásuk nagymértékben lelassult. Tehát, Candida kúrán lévők is korlátlanul fogyaszthatják.

3. Jótékony hatás a bakteriális megbetegedéseknél

A természetes nyírfacukor számos baktériumtörzsnek egyáltalán nem nyújt táptalajt, így bizonyítottan képes megvédeni bennünket a már említett fogromlástól, csökkenteni a húgyúti fertőzések, a felső légúti betegségek, az asztma tüneteit. Megakadályozza, hogy a baktériumok túlnyomó része megtapadjon az orrüreg szöveteiben, így hatásos segítség az orrmelléküreg gyulladása ellen. Mindennapi használata 40%-kal csökkenti a középfülgyulladás gyakoriságát. Enyhébb lefolyású betegségekben a nyírfacukor még az antibiotikumot is helyettesítheti.

4. Kollagén termelés fokozása, B vitamin felszívódásának elősegítése

A bőr rugalmasságát a kollagén nevű fehérje biztosítja. A kor előrehaladtával a kollagén egyre merevebb lesz, veszít nedvességtartalmából, és a folyamat következtében a bőr elvékonyodik, ráncossá válik. A nyírfacukor fokozza szervezetünk kollagén termelését és fiatalítja, rugalmasabbá teszi a már meglévő kollagént. Elősegíti a B vitamin
felszívódását is, ami köztudottan javítja a bőr, haj és köröm állapotát,
kondícióját.

forrás: www.nyirfacukor.hu

Termékeink: http://www.ninafashion.hu/shop.php?search=ny%EDrfacukor

Hozzáadva: 2012. 08. 07.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Káposztaleves kapszula - Ideális fogyasztás és méregtelenítés

A káposztaleves kapszula az ideális megoldás a fogyni vágyóknak! káposztaleves kapszula

káposztaleves kapszula magas rostanyagtartalma serkenti az emésztést és a béltartalom áthaladását, erélyes béltisztító és semlegesíti a méreganyagokat. A méregtelenítés mindig segíti a fogyást is! A káposztaleves kapszulák magas vitamin tartalma emellett pótolja vitaminszükségletünket is!

 A káposztaleves kapszula nem csodaszer, csupán egy nagy segítség a fogyni vágyóknak! Ugyanakkor mint minden készítménynél, a káposztaleves kapszulánál is muszáj kihangsúlyozni, hogy a legfontosabb, hogy mellette mit eszünk és mozgunk-e! A fogyás a modern társadalom legnagyobb kihívása. Sose volt még ennyi elhízott ember mint napjainkban. A nagyvárosokban élők vagy dolgozók nem tudnak semerre úgy sétálni, hogy ne gyorséttermekbe fussanak, emellett az irodai munkát végez a legtöbb nagyvárosban élő!

Ha tehát a káposztaleves kapszula mellett rengeteget eszünk pluszban, akkor csak csalódás fog érni mint mint minden fogyasztószernél. A káposztaleves diéta alatt se káposztalevesek megevése után hamburger evésekről szól! A magas rostanyag tartalma segíti a bélmozgst, de ezt tovább segíthetjük testmozgással! A másik nagyon fontos tanács, hogy kerüljük a joó effektust azzal, hogy ne pár napokra visszafogjuk a tápanyag bevitelt, majd pár nappal később ünnepi lakomákat tartsunk, hiszen ilyenkor a szervezet "két kézzel" kap minden tápanyag után és raktározza is el azonnal!

A káposztaleves intenzív fogyasztó hatásáról már igen sok pozitív tapasztalat született, így bizonyítottan egy kiváló fogyókúrás és méregtelenítő ételről van szó. Zsírfaló erejéről már igen sok helyen hallottunk. Azonban nem mindenki fogyaszthatja a levest. Valakit pedig visszataszít az íze, mert unalmasnak és kellemetlennek találja, így a káposztaleves kapszula ideális megoldás.

Egy francia laboratórium képes volt arra, hogy egy kapszulába zárja be a káposztalevest. Olyan kapszulát hoztak létre, ami teljes mértékben természetes és mellőzi a káposzta kellemetlen ízét is. A nagyszerű gyártási technológiáknak köszönhetően pedig egy olyan készítményt állítottak elő, mely hatékonyabban fogyaszt, mint 4 adag káposztaleves. Ezt az állítást klinikai vizsgálatok igazolják. A káposztaleves kapszula ereje tehát több kilogramm káposzta fogyasztó hatásának felel meg.

A káposztaleves kapszula igazi sokként hat a felesleges kilók ellen, hiszen fogyasztásával hihetetlen gyorsan megszabadulhatunk a súlyfeleslegtől. A káposztaleves kapszulában egyszerre találjuk meg a zöld, a vörös és a fehérkáposzta koncentrált kivonatát, melyek együttes erővel hatnak a szervezetre és eltávolítják a lerakódott kilókat. 

A fehér káposzta eltávolítja a cellulitiszt, megszünteti a narancsbőrt és felgyorsítja a vérkeringést. Gyorsítja a szénhidrát-anyagcserét, enyhe hashajtó hatásának köszönhetően helyreállítja a bélflórát. Fertőtlenítő, hegesedést elősegítő és véralvadást segítő tulajdonságokkal rendelkezik. Jótékony hatással van a gyomorra is.

A lila káposzta C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, így felgyorsítja az anyagcserét. A benne levő fitonutriensek fokozzák a méregtelenítő enzimet hatásfokát, így a szervezet tisztító folyamatai is felgyorsulnak. Fertőtleníti az emésztőrendszert, stimulálja az emésztést és féregtelenít. Erős antioxidáns és gyulladásgátló. Hatástalanítja a szabadgyököket, így segítségével megelőzhetőek a szív- és érrendszeri panaszok, a korai öregedés és a rák.

A zöld káposzta megszabadít a pluszkilóktól, csökkenti a vércukoszintet. Jó hatással van a hasnyálmirigyre, fokozza az inzulintermelést. Folsav tartalma miatt jól kezelhető vele a guta, a vastagbélgyulladás és a gyomorhurut.

A káposztaleves kapszula a többi fogyasztószerhez képest még árában is verhetetlen!

A káposztaleves kapszula fogyasztásával a súlyfelesleg még a legmakacsabb részekről is eltűnik, tehát a derék, a has, a combok is megszűnnek zsírosak lenni. Ráadásul mindezt a lehető legtermészetesebb módon tehetjük meg. 

Arra azért vigyázzunk, hogy ne fogyjunk többet heti 4 kilónál, mert az már károsítaná az egészségünket. Ezért ha szükséges, akkor szüneteltessük a kapszula fogyasztását 2-3 napig és csak azután kezdjük el újra szedni. Így megőrizhetjük egészségünket és biztosíthatjuk a fogyás biztonságát.

káposztaleves kapszula


A káposztaleves diéta lényegében egy módosított és gyors fogyókúrás módszer, melynek lényege, hogy nagyon kevés kalóriát tartalmaz, így a fogyni vágyók már az egy héten át tartó kezelés, kúra alatt is látványos eredményeket érhetnek el, nagymennyiségű zsírpárnától szabadulhatnak meg. A káposztalevesben és a káposztában sincs semmilyen mágikus erő, amely elindítaná a fogyást, csupán alacsony kalóriatartalma miatt olyan értékes. A kevés kalóriabevitellel, az egy héten át tartandó étrenddel pedig működik a fogyás trükkje.

A diéta nem kíván tudományos állításokat tenni annak érdekében, hogy leírja, hogyan működik az egész és, hogy bebizonyítsa, hogy valóban működik. A diétának több változata létezik, de mindegyikben ott a feltevés, hogy a káposztalevesből bármennyit megehetünk, ha éhesek vagyunk, így sokkal kevésbé érezzük a diétát koplalásnak, hiszen elégedettséggel tölt el minket a tudat, hogy bármikor ehetünk. Az a fontos, hogy fenntartsuk a diétát egy egész héten át.

A fogyókúrázók olyan tapasztalatokról számolnak be, hogy egy hét alatt igen sok kilótól sikerült megszabadulniuk. Viszont fontos tudni, hogy ezen leadott kilók nagy része víz, így a káposztaleves diéta után is szükséges egy kímélő étrendet követni, hogy a leadott kilók ne csússzanak vissza a bőrünk alá.

Arra is fontos figyelni, hogy a monoton étrend következtében ne együnk nap, mint nap egyre kevesebbet, hiszen az 1200 napi kalória alá menni már veszélyes. Ezért figyeljünk arra, hogy ezt az értéket mindenképpen elérjük. A szakértők is egyetértenek abban, hogy a diéta 1200 kalória alatt nem biztonságos, főleg akkor, ha orvosi ellátásban részesülsz. Ilyen esetben lehetetlen, hogy minden tápanyagot bevigyünk ilyen kevés kalóriával. Viszont ha megfelelően fogyasztunk a káposztalevesből és a megengedett ételekből, akkor nem kell aggódni, hiszen így hozzájutunk a szükséges mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz, vagyis a kúra ilyen feltételek mellett biztonságosan tartható.

forrás: http://káposztaleveskapszula.hu

Termékeink:

http://ninafashion.hu/shop.php?search=k%E1posztaleves

Ár: 1830Ft - 2925Ft

Hozzáadva: 2012.08.06.

 

 

kutya Telefonos ügyfélszolgálat:
Átmenetileg nem üzemel


Jelenleg látogatók száma látogató van az oldalon.